VIII. međunarodni kongres i III. konferencija Alpe – Dunav – Jadran regionalnog Saveza sestara u neuroznanosti

umsthn-300x300Udruga medicinskih sestara i tehničara Hrvatske za neurologiju ima čast pozvati Vas na sudjelovanje na VIII. međunarodni kongres Udruge i III. konferenciju Alpe – Dunav – Jadran regionalnog Saveza sestara u neuroznanosti

NEUROZNANOST MUDROST – IZVRSNOST – AKCIJA

koji će se održati u Opatiji u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta , od 21. do 24. rujna  2016.

Posljednjih godina Udruga je kroz različite oblike trajnog usavršavanja, radionice, tečajeve, simpozije ,konferencije i kongrese, kroz rad kolegica ali i vrhunskih stručnjaka iz područja neuroznanosti, prezentirala kako znanstvenim metodama pristupiti problemima iz područja zbrinjavanja neurološkog bolesnika. Cilj svih dosadašnjih edukacijskih aktivnosti bio je da primjenom stečenih znanja kroz redovno školovanje i trajno usavršavanje potaknemo neurološke sestre na istraživanja u neuroznanosti. Dobro znanje, uvid u pacijentove potrebne i rasuđivanje svakog profesionalca integrira se kako u profesionalnu tako i moralnu izvrsnost osobe. Samo takva osoba u stanju je svojim svakodnevnim radom prihvatiti  ponašanje, vjerovanje i identitet pojedinca kao pacijenta ali i kao osobe sa svim njegovim karakteristikama i pokrenuti akciju sa ciljem poboljšanja kvalitete života neurološkog bolesnika.

poster 8 kongres poster wfnnI ove godine svoja znanja, iskustva i vještine sa neurološkim sestarma iz Hrvatske podijeliti će kolegice i kolege iz susjednih zemalja i stručnjaka iz ostalog dijela Evrope.

Pozivamo Vas da se aktivno uključite u rad Kongresa i Konferencije i dostavite lektorirane radove do 01.06.2016. godine, na e-mail adresu: umsthn@umsthn.hr

Svi prihvaćeni radovi bit će objavljeni u Zborniku radova.

Kotizacija za članove Udruge iznosi 1000.00 kn a za sve ostale 1300.00 kn.

Više informacija o Kongresu uskoro na Internet stranici – www.umsthn.hr

Zahvaljujući na dosadašnjoj uspješnoj suradnji pozivam Vas na VIII. međunarodni kongres Udruge i III. konferenciju Alpe – Dunav – Jadran regionalnog saveza sestara u neuroznanosti  i srdačno pozdravljam!

                                                                                Lenka Kopačević, dipl.med.sestra

 

  Predsjednica Udruge