Interaktivni tečaj EKG-a za medicinske sestre

Tecaj EKG 2015 KBCSM featuredPoštovane kolegice i kolege,

KBC Sestre milosrdnice i Klinika za unutarnje bolesti organiziraju interaktivni tečaj EKG-a za medicinske sestre pod nazivom: “Sestrinske intervencije kod poremećaja srčanog ritma”.

Radi se o tečaju 2. kategorije koji je bodovan od Hrvatske komore medicinskih sestara, a koji je namijenjen svim medicinskim sestrama/tehničarima koje u svom radu učestalo koriste elektrokardiogram, bilo pri snimanju ili monitoriranju pacijenata. Ciljna skupina jesu medicinske sestre u intenzivnoj skrbi, anesteziji, operaciji i invazivnoj dijagnostici, kao i svi ostali.

Tečaj je besplatan za sve medicinske sestre, ali je ograničen broj polaznika (do 30 po grupi) radi interaktivnosti s polaznicima. U slučaju večeg interesa tečaj će se ponoviti s novom grupom.

Voditelj tečaja i kontakt osoba: Ivica Benko, dipl.med.techn., KBC Sestre milosrdnice, Klinika za unutarnje bolesti, Centar za aritmije i elektrostimulaciju srca; Zdravstveno velučilište Zagreb.

Prijave i detalji o tečaju: na mail adresu ivica.benko@kbcsm.hr, s naslovom “Za tečaj EKG-a”; dostaviti ime, prezime, titula i naziv Ustanove, radilišta.

Predavači: Mihaela Horvat, bacc.med.techn., Martina Kralj, bacc.med.techn., Ivica Benko,dipl.med.techn.

Veselimo se Vašem dolasku!

Obavijest o tečaju i program [pdf.]

Tecaj EKG 2015 KBCSM